Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Naukowcy z Wydziału Biologiczno-Rolniczego z wizytą w Guangdong Pharmaceutical University w Chinach13.05.2019 13:31

W dniach 6-10 maja 2019 dr hab. Izabela Sadowska-Bartosz i prof. Grzegorz Bartosz przebywali, w ramach programu Erasmus+, w Guangdong Pharmaceutical University w Guangzhou (Kanton) gdzie wygłosili wykłady i prowadzili rozmowy o możliwościach współpracy naukowej. Z dużym zainteresowaniem spotkały się wykłady dr hab. I. Sadowskiej-Bartosz, prezentujące wyniki badań prowadzonych w Zakładzie Biochemii Analitycznej, dotyczące chemicznych i biologicznych właściwości flawonoidów. Pracownicy i studenci School of Food Science and Technology w Zhongshan wyszli z propozycją rozszerzenia zakresu wymiany pracowników i studentów w ramach programu Erasmus+, by objęła ona także dyscyplinę technologia żywności i żywienia.

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow