Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Spotkanie opłatkowe SKN Technologów Żywności „FERMENT”31.12.2018 08:19

W dniu 18 grudnia br. na Wydziale Biologiczno – Rolniczym UR odbyło się spotkanie opłatkowe zorganizowane przez studentów zrzeszonych w SKN Technologów Żywności  „FERMENT”. W spotkaniu tym uczestniczyli członkowie koła i pracownicy naukowi Wydziału Biologiczno – Rolniczego przez lata związani z SKN TŻ „FERMENT”. Do zgromadzonych życzenia skierował Pan Dziekan Wydziału Prof. Czesław Puchalski oraz proboszcz  parafii pw. WNMP w Zalesiu ks. Leszek Bachta. Podczas spotkania w miłej, świątecznej atmosferze wszyscy składali sobie życzenia łamiąc się opłatkiem po czym smakowaliśmy pysznych potraw przygotowanych przez studentów.
 
 
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzymy wszystkim, pracownikom 
i studentom naszego Uniwersytetu  pokoju serca i  radości oraz samych sukcesów i spełnienia marzeń w nowym 2019 roku.
 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow