Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

II etap 3-letniego projektu „Szkoła profesjonalnych kompetencji zawodowych”06.10.2017 09:05

Wręczeniem certyfikatu uczestnictwa zakończyła się druga edycja zajęć dla uczniów Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych w Sokołowie Małopolskim w ramach projektu „Szkoła profesjonalnych kompetencji zawodowych” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Priorytet IX „Jakość edukacji i kompetencji w regionie”, Działanie nr.9.4 - Poprawa jakości kształcenia zawodowego. We wrześniu 7 uczniów uczestniczyło w zajęciach laboratoryjnych (w sumie 25 godz.) i wykładach (8 godz.) z chemii żywności, które zostały przeprowadzone w Katedrze Chemii i Toksykologii Żywności. 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow