Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

 

 

 

 

 

 

 

Działalność Dydaktyczna

 

Spytaj Kierownika Katedry ©

sala 247   Pracownie studenckie - budynek D9

przedmioty:  Ogólna Technologia Żywności,

 Technologia Owoców i Warzyw,

 Technologia Węglowodanów

Opiekun:   dr hab. prof. UR Ireneusz Kapusta, dr inż. Karolina Pycia

 

sala 248   Pracownia studencka - budynek D9

przedmiot:   Ocena Jakości Surowców i Produktów Roślinnych

Opiekun:   dr inż. Joanna Kaszuba, mgr inż. Rafał Wiśniewski

 


sala 239, 241   Pracownie dyplomantów - budynek D9

Opiekun:   prof.  dr hab. inż. Grażyna Jaworska

                  dr inż. Joanna Kaszuba

 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow