Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

Kolejny sukces studentów z SKN Technologów Żywności „FERMENT”30.05.2018 12:36

10 maja 2018 r., podczas międzynarodowej konferencji naukowej 7th Innovativa, która odbywa się na Uniwersytecie w Oradei (Rumunia) student Wydziału Biologiczno – Rolniczego Adrian Frydrych z SKN Technologów Żywności „FERMENT” zajął I miejsce w konkursie na najciekawsze badania i wygłoszony referat.  Ponadto student Karol Pietrzyk otrzymał wyróżnienie za swój referat.

I miejsce – Adrian Frydrych „Antioxidant activity of lyophilized green walnuts (Juglans regia L.)” (opiekun prof. Małgorzata Dżugan)

Wyróżnienie – Karol Pietrzyk „Using MALDI – TOF MS Biotyper for identification of selected group of bacteria” (opiekun dr Maciej Kluz)

 

Zwycięzcom gratulujemy i życzymy dalszych sukcesów!

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow