Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Sukces doktorantów naszego Wydziału podczas XXIII Sesji Naukowej Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ "Żywność – tradycja i nowoczesność"30.05.2018 12:28

W dniach 24 – 25 maja br. w Uniwersytecie Przyrodniczym w Lublinie odbyła się XXIII Sesja Naukowa Sekcji Młodej Kadry Naukowej "Żywność – tradycja i nowoczesność"; VI International Session of Young Scientific Staff "Food - tradition and modernity" Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności. W sesji tej wzięli udział młodzi pracownicy oraz doktoranci z Wydziału Biologiczno – Rolniczego UR. Ponadto w skład komitetu naukowego weszła dr hab. inż., prof. UR Małgorzata Dżugan  (Prezes Podkarpackiego oddziału PTTŻ),
a wykład plenarny podczas sesji anglojęzycznej wygłosił dr Maciej Kluz.

 

W ramach konferencji odbył się konkurs na najlepszy referat i poster, w którym przedstawiciele naszej uczelni zajęli następujące miejsca:

Mgr inż. Patrycja Sowa – II miejsce w konkursie za najlepiej wygłoszony referat w języku polskim

Mgr inż. Monika Wesołowska – III miejsce za najlepiej zaprezentowany poster w języku polskim

Mgr inż. Paweł Hanus – nagroda publiczności za najlepiej zaprezentowany poster w języku polskim

 

Zwycięzcom i ich opiekunom gratulujemy, życząc dalszych sukcesów!

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow