Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

Rekrutacja dla studentów kierunku TŻiŻC I rok II st. - „Rozwój kompetencji zawodowych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego w obszarze technologii żywności i żywienia człowieka”08.03.2018 08:55

Szanowni Studenci,

 

Informujemy, że rekrutacja dla studentów kierunku TŻiŻC I rok II st. (studia stacjonarne i niestacjonarne) do projektu pn. „Rozwój kompetencji zawodowych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego w obszarze technologii żywności i żywienia człowieka”, współfinansowanego ze środków Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, odbędzie się w dniach 12-13 marca 2018 r.  w godz.  9.00-11.00. 

 

Biuro Projektu:   Dworek pok.101, Budynek D2, ul. Ćwiklińskiej 1, 35-601 Rzeszów

 

Wszelkie pytania prosimy kierować na adres: projekt2wbr@ur.edu.pl lub pod nr tel. 17 872 1795.      

 

Zapraszamy do udziału w projekcie!

 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow