Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.  
Zamknij

UWAGA! Zmiana terminu rekrutacji dla studentów kierunku TZiZC I rok II st.04.03.2018 14:58

 

UWAGA! Zmiana terminu rekrutacji dla studentów kierunku TZiZC I rok II st. (studia stacjonarne i niestacjonarne)

 

Szanowni Studenci,

 

Informujemy, że termin rekrutacji do projektu pn. „Rozwój kompetencji zawodowych studentów Uniwersytetu Rzeszowskiego w obszarze technologii żywności i żywienia człowieka”, współfinansowanego ze środków Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój, w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, uległ zmianie na 12-16 marca 2018 r.  

 

Wszelkie pytania prosimy kierować na adres: projekt2wbr@ur.edu.pl lub pod nr tel. 17 872 1795.      

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow