Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

Kontynuacja cyklu wykładów otwartych "Jakość żywności -Świadome odżywianie"13.10.2017 13:02

W dniu 26 października o godz. 15. w sali 128 (bud. D9) odbędzie się pierwszy po wakacyjnej przerwie wykład otwarty  w ramach cyklu "Jakość żywności -Świadome odżywianie".

Wykład wygłosi Prof. dr hab inż. Agnieszka Kita z Uniwersytetu Wrocławskiego - Prezes Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności, a tematem będzie"Przetwórstwo ziemniaczane - wczoraj, dziś i jutro".

Zachęcamy do uczestnictwa w tym oraz kolejnych wykładach (szczegóły w załączniku).

Podkarpacki Oddział PTTŻ

Pliki do pobrania:

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow