Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

 

 

 

Szanowni Państwo,

studenci kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka (od II roku I stopnia oraz II stopnia),

Ze względu na duże zainteresowanie

Uruchamiamy rekrutację na dodatkowe szkolenia certfikowane (po 3 grupy):

1)      Certyfikowany Kontroler Jakości ISO 9001:2015 (2 dni po 8 godzin dydaktycznych)

2)      Auditor Wewnętrzny Zintegrowanego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000, HACCP, IFS, BRC (2 dni po 8 godzin dydaktycznych)

 

Szkolenia będą realizowane w maju i czerwcu, dwa lub trzy kolejne dni. Każdy dzień szkoleniowy to 8h dydaktycznych zajęć. Prowadzone będą przez firmę zewnetrzną. 

Szkolenie zakończone egzaminem końcowym i certyfikatem.

 

Rekrutacja prowadzona będzie:

we wtorek 21.05, w środę 22.05. 

w godzinach: 09:00-11:00

 

 

 

 

UWAGA!

 

Istnieje możliwość uruchomienia kolejnych grup szkoleniowych z działań:

3. Blok 1: Specjalista ds. funduszy unijnych + Techniki sprzedaży + Kompetencje językowe;

14. Strategiczna symulacja biznesowa – Marketplace

 

Zainteresowane osoby prosimy o kontakt z Biurem Projektu.

 

 

 

Pliki do pobrania:

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow