Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

 

 

HARMONOGRAMY ZAJĘĆ 
 
w ramach projektu nr POWR.03.01.00-00-K072/16-00
 
 „Rozwój kluczowych kompetencji oczekiwanych przez pracodawców u studentów i studentek Wydziału Biologiczno-Rolniczego Uniwersytetu Rzeszowskiego”
 
współfinansowanego w ramach  Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój,
Europejskiego Funduszu Społecznego
 
 

6 . szkolenie: Zasady znakowania i etykietowanie produktów spożywczych

czwartek 25.10.2018

 
 
 

10 . Blok 1 - szkolenie: Praktyczne aspekty dobrostanu zwierząt

 

poniedziałek 15.10.2018 (poniedziałek), godz. 8:45–12:30 (5h dydaktycznych)

Miejsce: Ośrodek Jeździecki Kamieniec, Lubenia 927, 36-042 Lubenia

 

poniedziałek 22.10.2018 (poniedziałek), godz. 14:00–18:00 (5h dydaktycznych), w tym 15 minut przerwy

Miejsce: Wydział Biologiczno-Rolniczy, budynek D7, s. 24, ul. Zelwerowicza 8B, 35-601 Rzeszów

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow