Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.  
Zamknij

Aktualności

Kontynuacja cyklu wykładów otwartych "Jakość żywności -Świadome odżywianie"13.10.2017 13:02

W dniu 26 października o godz. 15. w sali 128 (bud. D9) odbędzie się pierwszy po wakacyjnej przerwie wykład otwarty w ramach cyklu "Jakość żywności -Świadome odżywianie".

Dzień adaptacyjny dla studentów I roku26.09.2017 16:24

Zapraszamy studentów I roku studiów stacjonarnych Wydziału Biologiczno-Rolniczego UR na Dzień adaptacyjny w dniu 29.09.2017 (piątek).

Bezpłatne kursy dla studentów z niepełnosprawnością26.09.2017 14:59

Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych UR zaprasza studentów z niepełnosprawnością i wolontariuszy UR do udziału w BEZPŁATNYCH kursach organizowanych przez BON UR w roku akademickim 2017/2018

Ruszyła II tura rekrutacji!!!17.08.2017 15:30

Możliwość rejestracji w systemie do 19 września.

Specjalności na kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka03.07.2017 14:11

Studia na kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka dają możliwość zapoznania się z procesami wytwarzania produktów spożywczych oraz układania diet i jadłospisów.

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow