Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Semestr zimowy 2019/2020

ZAKŁAD OGÓLNEJ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA CZŁOWIEKA

Imię i nazwisko prowadzącego

Terminy konsultacji

Budynek, pokój

prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska

wtorek

13.15-14.00

czwartek

11.30-13.00

D9 - 237

dr hab.  Ireneusz Kapusta, prof. UR

wtorek

13.15-13.45

czwartek

11:00-13:00

D9 - 238

dr inż. Greta Adamczyk

wtorek

9.30-10.30

czwartek

10.00-11.00

D9 - 245

dr inż. Tomasz Cebulak

poniedziałek

9.00-10.30

wtorek

9:00-10:15

D10 - 114

dr inż. Joanna Kaszuba

środa

12.15-14.30

D9 - 245

dr inż. Barbara Kogut

wtorek

11.00-14.00

D9 - 246

dr inż. Karolina Pycia

wtorek

9.00-10.30

środa

15.15-16.00

D9 – 244

dr inż. Katarzyna Rolf

czwartek

11.00-12.00

piątek

14:00-15:00

D9 - 242

dr inż. Anna Sobczyk

czwartek

13.00-14.30

piątek

15.00-16.30

D10 – 6

D10 - 32

dr inż. Waldemar Sroka

środa

11.00 – 13.15

D10 - 6

mgr Zuzanna Posadzka

wtorek

7:30 – 9:00

sroda

7:30-9:00

D9 - 236

mgr inż. Natalia Żurek

wtorek

8.00-10.30

D9 - 236

   mgr inż. Hanus  Paweł

czwartek

10:00-12:15

D9-244
 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow