Ta strona używa cookie. Informacje o tym w jakich celach pliki cookie są używane znajdziesz w Polityce Prywatności.
W przeglądarce internetowej możesz określić warunki przechowywania i dostępu do cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.

Od 25 maja 2018 roku obowiązuje Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. oraz dyrektywy 95/46/WE ("RODO"). W związku z tym chcielibyśmy poinformować o przetwarzaniu Twoich danych oraz zasadach, na jakich odbywa się to po dniu 25 maja 2018 roku. Szczegóły znajdują się tutaj.

Zamknij
  

Semestr letni 2018/2019

KATEDRA OGÓLNEJ TECHNOLOGII ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA CZŁOWIEKA

Imię i nazwisko prowadzącego

Terminy konsultacji

Budynek, pokój

prof. dr hab. inż. Grażyna Jaworska

poniedziałek

8.15-9.00

czwartek

8.30-10.00

D9 - 237

dr hab. prof. UR Ireneusz Kapusta

poniedziałek

8.00-10.30

D9 - 238

dr inż. Greta Adamczyk

środa

8.30-10.30

D9 - 236

dr inż. Tomasz Cebulak

poniedziałek

14.00-15.30

D10 - 114

dr inż. Joanna Kaszuba

piątek

10.00-12.30

D9 - 245

dr inż. Barbara Kogut

poniedziałek

10.00-13.00

D9 - 246

dr inż. Karolina Pycia

wtorek

8.30-10.00

środa

10.15-11.00

D9 – 244

D10-32

D10-111

dr inż. Katarzyna Rolf

środa

11.30-13.30

D9 - 242

dr inż. Anna Sobczyk

czwartek

13.00-14.30

piątek

15.00-16.30

D10 – 6

D10 - 32

dr inż. Waldemar Sroka

środa

13.30 – 15.45

D10 - 6

mgr Zuzanna Posadzka

poniedziałek

8.00 – 9.15

Środa

8.00 – 9.15

D9 - 236

mgr inż. Natalia Żurek

wtorek

8.00-10.30

D9 - 242

 

Nasi partnerzy

Tweety na temat @UR_Rzeszow